20 maart heb ik samen met mijn thuisfrontteam de aftrap gehad om sponsoren binnen te krijgen.  O wat was ik zenuwachtig voor deze avond. Wie zullen er komen, hoe zal  mijn verhaal overkomen? De avond werd geopend met een stukje uit 1 korinties 12:1-11. We hebben allemaal verschillende gaven maar er is maar 1 Geest. En deze Geest is in iedereen zichtbaar aan het werk ten bate van de gemeente.  Zo werd er stil gestaan bij dat ik mijn gave mag gaan gebruiken in Moldavië voor Zijn Koninkrijk. Daarna mocht ik. Inmiddels waren alle zenuwen weg en kon ik vol overtuiging en vol van geest over mijn roeping, mijn plannen en over Moldavië vertellen.  Vanuit de organisatie Operatie Mobilisatie kwam Jan Bouwman lang om ons te vertellen over de organisatie en hun visie. Ook werden deze avond de financiën bekent gemaakt.  Ondanks dat het vrijwilligers werk is, is er wel geld nodig. Voor mijn verzekeringen, voor kosten en inwoning maar ook voor de projecten in Moldavië. Als verrassing stonden mijn collega’s na de uitleg over de financiën op en overhandigde ze mij een check vanuit de organisatie. De organisatie vind het zo’n mooi project dat ze mij eenmalig wilde machtigen.  De eerste euro’s waren binnen 😉 Joepie. Samen met mijn thuisfrontteam kijken we terug op een mooie en rijke avond.

Houd dus uw mail en de website in de gaten want er komen nog meer leuke acties aan.

Steeds meer mag ik de zegen zien op de weg die ik wandel.