In de periode van 18 augustus t/m 29 augustus ben ik naar de de Go conferentie geweest. Samen met 230 andere mensen mocht ik me voorbereiden op het laatste stukje voordat we naar 1 van de 30 landen gaan waar heen we gezonden worden. S’ Morgens was er worship en een lezing s middags was er een interactief gedeelte waarin je kon delen met andere mensen die naar het zelfde gebied gaan en je andere culture leerde kennen, ook kon je workshops volgen.

De hele conferentie was in het Engels. De eerste minuten vond ik het spannend. Weet ik het nog wat ik heb geleerd, zal ik begrijpen wat ze vragen? Maar ja als je moet dan gaat het. Zo had ik al snel leuk contact gelegd met mijn kamer genootjes

Wat was het een bemoediging om te horen hoe God mensen roept vanuit alle hoeken van de wereld. Zo heb ik met mensen uit Hongkong, Albanië, Kazachstan, Amerika en ga zo nog maar even door gesproken.

Het was een week van groeien, bemoedigt worden en bemoedigen.